Schuttersgilde Wals Wieken Milt

 

Coronavirus

Het lijkt erop dat we langzaam aan op de goede weg zijn. Enkele maatregelen zijn versoepeld zoals het sporten voor de jeugd en de basisscholen gaan binnenkort weer open. 

Voor de evenementen is het ook duidelijk. Deze mogen niet meer plaatsvinden tot 1 september. Voor ons gilde en alle leden een ware teleurstelling. Geen Wiekense kermis dit jaar. Een feestweekend waar iedereen elk jaar hals reikend naar uitkijkt, gaat dit jaar aan onze neus voorbij. Dat is jammer, maar ook hier geldt: gezondheid gaat voor alles. 

In overleg met de koning en de jeugdkoning hebben we besloten dat zij nog een jaar langer deze titel mogen dragen. Ook dat is natuurlijk een unicum. We hopen dat we in de zomer van 2021 de schietwedstrijden om deze titels wel weer kunnen houden. Wat betreft het keizerschieten zijn we nog in overleg.

Tot nader order vinden er ook nog geen oefenavonden voor de tamboers, geen schietavonden voor de jeugd en de kruisboogafdeling plaats. Uiteraard gaat onze deelname aan de optocht bij de kermissen van Netterden en Varsselder ook niet door. Tevens hadden we toegezegd om een bijdrage te leveren aan de 4 mei herdenking in Gendringen. Ook dit gaat niet door. 

Zodra er meer nieuws is, melden wij ons weer.

Zorg voor elkaar, steun elkaar en hou vol. 

Het bestuur